image

GPS-routes

Hieronder kunt u de GPX bestanden downloaden van de routes op zondag 26 augustus 2018. De mogelijkheid bestaat dat er op het laatste moment omleidingen zjin i.v.m. werkzaamheden. De GPX bestanden zullen dan worden aangepast. De GPX bestanden zijn vanaf 21 augustus definitief.

Route 30 km Meerwielen Valthe
download hier de route

Route 60 km, Valthe                                       Route 90 km, Valthe
download hier de route                                    download hier de route

Route 150 km, Valthe en Groningen           Route 90 km, Groningen
download hier de route                                    download hier de route 

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht

Facebook

 • Valthe-Groningen-Valthe shared TC Het Trapstel's post.11 maart, snerttocht. Organisatie TC Het Trapstel

  Posted 1 month, 1 week ago

 • Stichting Goede Doelen Valthe reikt cheques 2017 uit. De Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe was op zondag 27 augustus een groot succes. Het door de Stichting Goede Doelen Valthe in samenwerking met TC Het Trapstel en Wandelvereniging De Bargermarke georganiseerde evenement kende een deelname van maar liefst 500 fietsers en 150 wandelaars. De voor 2017 gekozen Goede Doelen plukten hier op zaterdag 7 oktober tijdens de uitreiking van de cheques de vruchten van. Naast het vaste Goede Doel KWF Afdeling Borger-Odoorn ontvingen ook Stichting Joy uit Emmen en de Speeltuinvereniging Jong Leven uit Valthe elk een mooie cheque van maar liefst € 1.750,-. Stichting Joy, ontstaan uit Promens Care, biedt jongeren die tussen wal en schip vallen en het zelf niet kunnen betalen een passende vakantie of een leuk uitje, waarbij ontspanning en beleving voorop staan. Speeltuinvereniging Jong Leven gaat de donatie besteden aan het aanleggen van een kabelbaan in hun speeltuin. Aangezien de Stichting Goede Doelen Valthe een erg goed jaar beleefd heeft, is er besloten om als een soort van wildcards nog eens twee extra cheques van 500 euro uit te reiken. De eerste wildcard was voor Stichting Vitaal Paasbergen, die een aantal maanden geleden ook al 500 euro had ontvangen als bijdrage voor hun project Beleef TV (een soort van hele grote iPad, verwerkt in een tafel). Aangezien Stichting Vitaal Paasbergen het volledige bedrag nog niet bij elkaar heeft én het project enorm aansprak bij de bestuursleden van de Stichting Goede Doelen Valthe heeft men besloten om ook een tweede cheque van 500 euro te doneren. De tweede wildcard ging naar de Stichting Stop Pesten Nu. Deze stichting zet zich, zoals de naam ook al zegt, in tegen pesten in de breedste zin. Pesten van kinderen onderling op school, pesten onder collega’s op het werk, pesten tussen ouderen in bejaardentehuizen, pesten komt overal voor. Stichting Stop Pesten Nu gaat in samenwerking met de Stichting Goede Doelen Valthe een project opzetten voor de verenigingen en scholen in het dorp, met als doel de (sport)leraren/trainers bewust te maken wat het gevolg van pesten kan zijn, hoe hiermee om te gaan, maar bovenal hoe het te signaleren en te voorkomen. De Stichting Goede Doelen Valthe dankt de deelnemers voor hun deelname en de vele sponsors voor hun betrokkenheid. Alleen zij maken het geheel tot een succes en zorgen derhalve voor de donaties aan de Goede Doelen, waarvoor dank! De Monstertoertocht zal op zondag 26 augustus 2018 de 9e editie kennen. Noteert u het allen in uw (digitale) agenda? https://photos.app.goo.gl/MK1i3EUxbgl1jRW53

  Posted 5 months ago

 • https://plus.google.com/collection/gd0dRE

  Posted 6 months, 3 weeks ago

 • https://plus.google.com/collection/gd0dRE

  Posted 6 months, 3 weeks ago

 • https://plus.google.com/collection/gd0dRE

  Posted 6 months, 3 weeks ago

 • Stichting Joy is er klaar voor!!

  Posted 6 months, 3 weeks ago

 • Over 2 dagen is het zover! Heb jij je schoenen gepoetst en onderhouden? Fiets schoon en lucht in de banden! Zondag a.s. tussen 8:00 & 9:00 starten de fietsers waarna de wandelaars tussen 9:00 & 11:00 het startsein zullen horen. Tot ziens op sportpark Duurshof of camping Stadspark in Groningen!

  Posted 6 months, 4 weeks ago

 • Valthe-Groningen-Valthe added 10 new photos.Nog 5 dagen......het weer lijkt prima om er heerlijk op uit te trekken. U kunt u nu nog online aanmelden, dan steunt u onze goede doelen altijd!

  Posted 7 months ago

 • Zaterdag 19 augustus werd de tweede cheque uitgereikt. Stichting Vitaal Paasbergen ontving uit handen van de inmiddels vaste uitreiker wethouder Frits Albert de cheque van 500 euro. Paul Blaak van Stichting Vitaal Paasbergen: ”Wij zijn enorm blij met dit bedrag". Wij hebben als stichting als doel het ontwikkelen en ondersteunen van projecten en activiteiten die de woonwijkcentrumfunctie van het woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn bevorderen. Met meer geld kunnen we dus ook meer doen. Zo komen wij nog wat geld tekort voor de aanschaf van een zeer gewilde Beleef TV en daar kan dit bedrag mooi bij. Onze dank is dan ook groot”. (Foto: Stichting Vitaal Paasbergen ontvangt uit handen van Wethouder Frits Alberts een cheque van 500 euro)

  Posted 7 months ago

 • 8e editie Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe kent primeur. Zondag 27 augustus: (toer)fietsen, wandelen én Meer Wielen Tocht Is de Stichting Goede Doelen Valthe nog steeds beretrots op de vorig jaar verkregen status van NTFU Klassieker én de NTFU 3 Sterren, voor 2017 hebben ze alweer een nieuwe uitdaging opgepakt! Zondag 27 augustus staat de 8e editie van de Goede Doelen Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe op de agenda. Voor (toer)fietsers en wandelaars al enige jaren een absolute must om bij aanwezig te zijn. Naast het fietsen over diverse afstanden (60, 90 en 150 km) en de prachtige wandelingen door de bossen nabij Valthe, staat er dit jaar ook een zogenaamde Meerwielentocht op het programma. Een eigen route voor gehandicapte sporters over 30 km, waarbij zij niet worden gehinderd door voorbij flitsende snelle fietsers. Zoals altijd zal ook dit jaar de verzorging onderweg weer uitstekend zijn en krijgen de deelnemers bij de start gratis koffie met koek! Het Grote Griezelige Doel is voor de organisatie ook dit jaar weer om zoveel mogelijk geld op te halen voor de uitverkozen 3 regionale Goede Doelen. Voor 2017 zijn de Goede Doelen KWF afdeling Borger-Odoorn, Stichting Joy en Speeltuinvereniging Jong Leven te Valthe. Daarnaast ontvangen Stichting Nanoek en Stichting Vitaal Paasbergen als soort van wildcard elk een cheque van 500 euro. Door middel van de vorige 7 edities van de Monstertoertocht heeft de Stichting Goede Doelen Valthe samen met de deelnemende fietsers en wandelaars al voor een totaalbedrag van maar liefst € 56.730,- schenkingen kunnen doen aan een groot aantal regionale Goede Doelen, iets waar men vanzelfsprekend erg trots op is. De voorinschrijving is inmiddels geopend. Bij voorinschrijving ontvangt men 3 euro korting. Meer informatie: www.valthegroningenvalthe.nl

  Posted 7 months ago

 • Valthe-Groningen-Valthe added 2 new photos.Vanaf deze week bij iedereen op de mat of in de bus! De Monstertocht Krant. Vol nieuws en belevenissen!

  Posted 7 months, 1 week ago

 • Valthe-Groningen-Valthe added 7 new photos.Het nadert met rasse schreden. Lucht in de banden, schoenen gecheckt, uitrusting gereed, fiets in orde? Nog 17 dagen......

  Posted 7 months, 2 weeks ago

 • De Valthe-Groningen-Valthe krant staat online! http://www.valthegroningenvalthe.nl/nieuws/186-Nu-online-VGV-krant-2017/

  Posted 7 months, 2 weeks ago

 • Valthe-Groningen-Valthe added 3 new photos.Ter voorbereiding op de monstertocht doet u vandaag natuurlijk mee aan de Bauke Mollematocht. Een flink aantal kilometers door het Groningse Landschap. Nog 20 dagen en dan staat Valthe-Groningen-Valthe op de kalender. Komt u ook te voet, op 2 wielen of meer wielen. Laat zien wat u in uw mars heeft en ga de uitdaging aan. Tot ziens in Valthe op 27 augustus!

  Posted 7 months, 2 weeks ago

 • Schrijf je in voor de - Monstertocht Valthe Groningen Valthe - en maak kans op een dinerbon! Vanaf 15 maart t/m donderdag 24 augustus is het via onderstaand inschrijfformulier mogelijk om je in te schrijven voor VGV op zondag 27 augustus 2017. Automatisch krijg je dan een startnummer. Het inschrijfgeld via onze website is € 10,00. Bovendien maak je dan kans op 1 van de 3 dinerbonnen voor 2 personen bij het exclusieve restaurant "De Gaffel" in Valthe. Inschrijven kan natuurlijk altijd op zondag 27 augustus 2017. Het inschrijfgeld bij daginschrijving tijdens de start bedraagt € 13,00. Kinderen tot en met 12 jaar mits onder begeleiding mogen gratis meedoen. NTFU korting van € 3,00 is alleen bij daginschrijving van toepassing. NTFU Scan & Go systeem aanwezig. Teaminschrijving (minimaal 5 personen) is ook mogelijk. Download het inschrijfformulier http://www.valthegroningenvalthe.nl/inschrijven/ Inschrijving voor het wandelen is alleen mogelijk bij de start op zondag 27 augustus. Inleg- en sponsorgelden komen geheel ten goede aan de nader te bepalen Goede Doelen 2017.

  Posted 7 months, 2 weeks ago

Facebook.com/valthegroningenvalthe