image

Bargermarke

De Wv Bargermarke is opgericht  te  Emmen (in de wijk Angelslo) op1 november1970, waar ook het clubgebouw staat. Jaarlijks organiseert de vereniging meerdere wandeltochten voor haar leden. Die tochten variëren van korte tochten van enkele kilometers tot meerdaagse tochten met afstanden van 30 tot 40 km. De routes zijn altijd goed gepijld en daarnaast krijgen de deelnemers altijd een route op papier  mee. De deelnemers aan de VGV-wandeltocht kunnen dan ook een goed  georganiseerde tocht verwachten.

Mochten deelnemers de smaak te pakken krijgen? Een lidmaatschap van Wv Bargermarke kost nog geen € 30,- per jaar!  Er wordt dertien zaterdagen per jaar elders gewandeld, waar men altijd gezamenlijk naar toe gaat in personenbusjes. Zowel het vervoer als het inschrijfgeld is dan gratis voor de leden. Wie eerst eens wil zien hoe gezellig deze uitstapjes zijn mag 1x gratis mee.

Daarnaast worden leden van Wv Bargermarke tevens lid van de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland), waarbij men met een pasje korting krijgt bij alle wandeltochten in het hele land. Tevens krijgt men het Wandelmagazine in de brievenbus en de jaarlijkse  wandelagenda. Bovendien wandelen onze leden gratis mee met de 4-daagse van Odoorn.
www.wandelverenigingbargermarke.nl

 

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht