image

Stichting Goede Doelen Valthe organiseert dit jaar voor de 10e keer de (fiets)toertocht Valthe Groningen Valthe. De 60 en de 90km voeren de deelnemers vanuit Valthe door het prachtige Drentse landschap, terwijl bij de 150 km de stad Groningen het keerpunt is. De opbrengst van Valthe Groningen Valthe gaat naar het KWF en een aantal regionale Goede Doelen. De Stichting Goede Doelen Valthe heeft op deze manier in 9 jaar al meer dan € 70.000,- gedoneerd.

Nieuw in 2019 is een fietstocht over 30 km. Speciaal voor mensen die er even tussenuit willen, maar niet al te ver willen gaan. Senioren wellicht, gezinnen met wat jongere kinderen, iedereen is welkom!. Even op de zondag met z’n allen gezellig een stukje fietsen over mooie fietspaden en rustige wegen.
Gestart kan worden in zowel Valthe (Sportpark Duurshof) als ook in Borger (Hunebedcentrum) tussen 11.00 en 14.00 uur. De mensen die starten in Borger fietsen naar Valthe, stempelen daar, fietsen via een andere route terug en eindigen weer bij het Hunebedcentrum, alwaar ze koffie of thee en de kinderen ranja of een ijsje krijgen. De mensen die starten in Valthe fietsen naar Borger, stempelen daar en worden voorzien van koffie of thee en de kinderen ranja of een ijsje. Daarna fietsen ze weer naar Valthe terug.

Bij terugkomst in Borger of Valthe ontvangt men een hele mooie herinneringsbidon.
Daarnaast hebben alle deelnemers voor slechts € 5,- per persoon toegang tot het Hunebedcentrum, hetgeen een behoorlijke korting is!
Kortom: een leuke, lekkere fietstocht over 30 km, koffie, thee, ranja of een ijsje, een mooie herinneringsbidon en ook nog eens voor slechts 5 euro naar het Hunebedcentrum.
Leuker kunnen we het niet maken!

Inschrijven: er kan op zondag 25 augustus ter plaatse worden ingeschreven. Er is geen vast bedrag aan inschrijfgeld ; u kunt een vrije gift doen in een aanwezige ton, waarna u een polsbandje ontvangt die u recht geeft op de koffie of thee, ranja of ijsje, op de mooie herinneringsbidon bij terugkomst en op de grote korting op het bezoek aan het Hunebedcentrum.

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht