image

Inschrijven - Monstertocht Valthe Groningen Valthe, Drenthe Rond en ATB tocht Valthe

Voorinschrijven mogelijk tot donderdag 22 augustus 2019

Het inschrijfgeld voor de deelnemers aan Valthe Groningen Valthe en ATB tocht Valthe bedraagt bij voorinschrijving via onze website € 10,00 en bij daginschrijving tijdens de start € 13,00. NTFU korting van € 3,00 is ook bij daginschrijving ( Scan&Go aanwezig ) van toepassing. (Let op! Niet mogelijk voor de ATB tocht). Kinderen tot en met 15 jaar mits onder begeleiding mogen gratis meedoen.Teaminschrijving (minimaal 5 personen) is ook mogelijk. Download hier het inschrijfformulier voor Valthe Groningen Valthe.

Het inschrijfgeld voor deelnemers Drenthe Rond bedraagt  € 25,00. Deelname is alleen mogelijk door voorinschrijving. Op de dag van de tocht is het dus niet meer mogelijk om in te schrijven!  NTFU korting
€ 3,00 via inschrijving NTFU (PLUS account & NTFU-lid) van toepassing ( Scan&Go aanwezig ) Teaminschrijving (minimaal 5 personen) is ook mogelijk. Download hier het inschrijfformulier voor Drenthe Rond.

Voorinschrijvers van Valthe Groningen Valthe, Drenthe Rond, en van de ATB toertocht kunnen voor een bezoek aan Wildland Adventure Zoo Emmen kortingskaarten bestellen met 50% korting op maximaal 2 toegangskaarten. Normale prijs Euro 27,50. Vul op het inschrijfformulier bij opmerkingen Wildlands in en hoeveel kaarten. Je ontvangt daarna vanzelf een mail met kortingscode. Let op !! Alleen geldig op zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019. Op is op.

Bovendien maakt u bijvoorinschrijving kans op 1 van de 3 dinerbonnen voor 2 personen bij het exclusieve restaurant "De Gaffel" in Valthe.

Inleg- en sponsorgelden komen geheel ten goede aan KWF en nog nader te bepalen (regionale ) Goede Doelen.

Online inschrijven is niet meer mogelijk


Let op: zodra u klikt op de knop inschrijven wordt u direct doorgeleid naar onze ideal omgeving. Indien uw betaling is mislukt zult u geen start nummer ontvangen.

Aanhef :
Voorletters :
Naam :
Adres :
Postcode :
Woonplaats :
Telefoon :
E-mail :
Opstap plaats :
Afstand :
Opmerkingen :
Neem de bovenstaande code over :

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht