image

Schenking tandem aan Promens-Care

Eén van de Goede Doelen 2013 was het realiseren van een speciale tandem voor Promens Care.
Promens Care biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een beperking waardoor die een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden. Het heeft even geduurd om de perfecte tandem samen te stellen, maar het is nu gelukkig zo ver! De ideale tandem is op woensdagmiddag 9 juli 2014 afgeleverd aan de medewerksters van Promens Care in de depandance aan de Boermarkeweg in Emmen.

Deze speciale tandem is geschikt gemaakt om de ouders met hun kinderen met een beperking een lekker fietstochtje door de Drentse dreven te kunnen maken. Vanzelfsprekend was Promens Care zeer in zijn nopjes met deze speciale aangepaste tandem! Normaal gesproken is zo’n tandem voor een instelling als Promens Care te duur om aan te schaffen.

Stouwdam Klaucke Bike & Skate uit Assen heeft een belangrijke rol gespeeld in het geheel door deze aangepaste tandem exact te leveren aan de hand van de eisen en wensen van Promens Care. Daarnaast nam het ook nog eens een stuk sponsoring voor haar rekening. Daarnaast is de tandem dus aangeschaft van het inschrijfgeld van de deelnemers aan de Monstertoertocht Valthe-Groningen-Valthe 2013.

foto: Alle van Veen van Stichting Goede Doelen Valthe overhandigd de fiets aan Marianne Jagt van Promens-Care. Rechts op de foto Barry de Vries van Stouwdam Klaucke Bike&Skateimage

Bericht geplaatst op : 16-07-2014


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht