image

Burgemeester Marco Out overhandigt cheque en verkent tijdrit.

Alvorens een cheque aan het Goede Doel te overhandigen maakte Burgervader Marco Out zaterdag 16 augustus eerst even een fikse fietstocht samen met het bestuur van de Stichting Goede Doelen Valthe over een deel van het parcours van de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe. Inclusief natuurlijk een verkenning van de tijdrit over 3 km tussen Bronneger en Drouwen, met daarin de beklimming van Di MontagnaBronnegerio, een kuitenbijter van de eerste orde. Zie hier het filmpje van Herm Eising.
Na terugkomst heeft Marco Out aan Gerald Kroes van Stichting Ride4Kids namens de Stichting Goede Doelen Valthe een cheque van € 1.000,- overhandigd, vooruitlopend op de opbrengst van de Monstertoertocht die op zondag 24 augustus zal worden gehouden. Ride4Kids zet zich in voor het wetenschappelijk onderzoek naar energiestofwisselingsziekten met als doel het ontwikkelen van een medicijn. De overige Goede Doelen die een donatie vanuit Valthe krijgen zijn KWF Kankerbestrijding, Team Martijn Doldersum (spierziekte ALS) en Humanitas Kindervakantieweken (afdeling Emmen).
Net als alle voorgaande edities zal Burgemeester Marco Out aanstaande zondag ook deelnemen aan al weer de 5e editie van deze toertocht.image

Bericht geplaatst op : 18-08-2014


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht