image

VGV 2014: Een feestje!!

De lustrumeditie van onze Monstertoertocht was met recht een mooi feestje.
Maar liefst 730 deelnemers (een record!) hebben afgelopen zondag meegedaan. Met overwegend mooi weer en een stevige uit het noordwesten waaiende bries zat het weer ons echt mee. De meeste fietsers stapten op in Valthe, maar ook uit Assen en zeker uit Groningen was de belangstelling groot om mee te doen.
De meeste deelnemers kozen ervoor om in kleine of grotere groepen de afstanden (60, 90 en 150) af te leggen, waarbij zij door de vrijwilligers vanuit de diverse verversingsposten bediend werden van bananen, repen en sportdrank. Voor t eerst was er een speciale gelegenheid voor E-bikes om mee te doen. Hier is dankbaar gebruik van gemaakt.

En speciaal vanwege het eerste lustrum van "de VGV" was er de heuse tijdrit die niet alleen maar omhoog liep maar ook nog een stevige tegenwind kende! Veel van de deelnemers verkeken zich op de moeilijkheidsgraad van dit 3 kilometers lange parcours. Elders op de site kunt u de uitslagen van de tijdrit vinden.

Naast het organiseren van een mooi fietsevenement gaat het er bij VGV om dat er geld naar verschillende doelen toe kan om daar "goed" mee te doen. Gezien het mooie aantal deelnemers kunnen we de doelen van dit jaar zeker meer geld overmaken dan we dachten. Sponsoren en fietsers; heel hartelijk bedankt voor jullie betrokkenheid en inspanningen. We zien jullie volgend jaar graag weer terug op zondag 23 augustus 2015.

Frank Hermans, voorzitter

 image

Bericht geplaatst op : 28-08-2014


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht