image

Uitreiking Donaties aan de Goede Doelen 2015

De 6e editie van de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe was op zondag 23 augustus met ruim 750 deelnemers een groot succes. Ruim 650 fietsers bonden de strijd aan met de wegen en de heuvels in de provincies Drenthe en Groningen, daar waar zo’n 100 wandelaars genoten van een leuke wandeltocht over 5, 10 of 15 km door de bossen rondom Valthe.

Al fietsend en wandelend brachten de deelnemers op deze manier een aardig bedrag bij elkaar voor de vier regionale Goede Doelen 2015, te weten KWF Kankerbestrijding Afdeling Borger-Odoorn, Stichting Leergeld Emmen,  A.I.B.O. (Algemene Invalidenbond Borger Odoorn) en Groningen Geeft Thuis. Dit laatste  omdat er ook in Groningen een startlocatie is en er in die plaats intensief wordt samengewerkt met toerfietsclub Het Trapstel.

Op zaterdag 10 oktober heeft Frits Alberts, Wethouder Gemeente Borger-Odoorn namens de Stichting Goede Doelen Valthe aan de vier gekozen Goede Doelen elk een cheque van maar liefst 2.000 euro overhandigd, die allen maar al te blij waren met dit enorme bedrag. Daarnaast heeft het tandemduo Marco Out/Henk Lunsing in mei al een cheque van 500 euro ontvangen voor Tour du ALS.

Op zondag 28 augustus 2016 zal de 7e editie van de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe worden gehouden, met naast het fietsen wederom de wandeltochten.

De regionale pers zowel in Drenthe als Groningen hebben ruimschoots aandacht besteed aan  de uitreiking van de Donaties. (klik op onderstaande links)

http://www.groningerkrant.nl/2015/10/succesvolle-monstertocht-valthe-groningen-valthe-ook-goed-voor-groningse-vrouwenopvang/

https://www.oogtv.nl/2015/10/het-kopland-krijgt-geld-van-monstertoertocht/

http://www.westerwoldeactueel.nl/2015/10/11/succesvolle-monstertocht-valthe-groningen-valthe-ook-goed-voor-groningse-vrouwenopvang%E2%80%8F/

http://www.zuidoosthoeker.nl/nieuws/60448/stichting-goede-doelen-valthe-reikt-cheques-uit-2


Foto onder: Bert Tibbeimage

Bericht geplaatst op : 12-10-2015


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht