image

Valthe Groningen Valthe bekroond met 3 sterren

VGV  is op 21 augustus j.l. beoordeeld door de Nederlandse Toerfietsunie (NTFU) en bekroond met 3 sterren. Onze jaarlijkse Goede Doelen toertocht heeft hiermee de maximale waardering gekregen van de fietsbond en zal vanaf nu worden gekwalificeerd als “NTFU-klassieker” en daardoor een bijzondere status krijgen.

De tocht is door 2 kwaliteitsadviseurs van de NTFU gecontroleerd. 1 Kwaliteitsadviseur heeft de tocht gereden vanuit startplaats Valthe en de ander vanuit startplaats Groningen.

Zij concludeerden dat het ‘een uitstekend georganiseerde tocht’ was. VGV scoorde alle mogelijke punten op het beoordelingsformulier.

Graag willen we onze partner Toerclub Het Trapstel uit Groningen bedanken en natuurlijk ook feliciteren met dit geweldige resultaat.


NTFU Klassiekers

NTFU Klassiekers zijn tochten die op alle punten uit het Kwaliteitssysteem Wielersportevenementen (KWS) een dikke 10 scoren. De organisatie, routebeschrijving en bepijling, service en veiligheid zijn bij deze tochten uitmuntend! Bij een Klassieker kun je het volgende verwachten:

 -  Vlotte doorstroming bij inschrijving
 -  Volledig uitgepijlde route
 -  Ruime parkeergelegenheid bij startlocatie
 -  Sanitaire voorzieningen bij startlocatie
 -  Douchegelegenheid bij finishplaats
 -  Verzorgingspost
 -  EHBO-voorzieningen en hulpverleningsvoertuig
 -  Aandacht voor veiligheid
 -  Waarschuwingstekens bij gevaarlijke situaties
 -  Verkeersregelaars bij gevaarlijke situatiesimage

Bericht geplaatst op : 13-09-2016


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht