image

Breaking News

Kleintje Parijs – Roubaix
Jouw eigen race tegen de klok in de Hel van het Noorden?


Wij dagen jou uit! Duelleren op de flanken van de Hondsrug. Durf jij de strijd aan te gaan? In een race tegen de klok zowel je tegenstanders als ook de Drentse Keien te verslaan? Noteer dan zaterdag 11 maart met dikke letters in jouw wieleragenda! Ben jij die wielerheld die we zoeken?
Parijs – Roubaix kent de fameuze kasseienstroken (secteur pavé) in het Bos van Wallers Arenberg, Pevelenberg en Carrefour de ‘l Arbre. Bij Kleintje Parijs – Roubaix daver, stoemp je door het Valtherbos en zal je na afloop die helse Drentse Keien niet licht weer vergeten zijn!  Sterker nog, je zal jezelf onderweg duizend keer vervloeken dat je aan  die helse rit over de keien in de Hel van het Noorden begonnen bent. Parijs – Roubaix kent kasseienstroken met diverse lengtes en sterren. Kleintje Parijs – Roubaix kent maar één smaak en één lengte ; maar liefst 4 kilometer keien. Afzien, afzien en nog eens afzien.

Wat gaan we doen op zaterdag 11 maart 2017?

Tijdens de toerversie van De Ronde van Drenthe dagen wij u uit om onder het toerfietsen en de normale route volgend deel te nemen aan de tijdrit “Kleintje Parijs – Roubaix”.  4 kilometer échte Drentse Keien krijgt u voor de kiezen. 4 kilometer kuitenbijters door het Valther Bos. Na deze race tegen de klok zal je hetzelfde gevoel hebben als de echte profs. Een dag leven als een prof! Er zal in deze tijdrit in een aantal categorieën worden gestart en er zijn naast de bekende Eeuwige Roem een aantal aardige prijzen te winnen. Zo ontvangt de winnaar vanzelfsprekend à la de echte Parijs-Roubaix een echte Drentse Kei op een sokkel. Wie wil dat nu niet in zijn prijzenkast hebben staan?

Deelname kan zowel binnen de toertocht De Ronde van Drenthe als ook los deelname alleen aan de tijdrit. Blok maar vast je agenda af ; zaterdag 11 maart.
Meer informatie treft u vanaf  januari 2017 aan op onze  website en op www.rondevandrenthe.nlimage

Bericht geplaatst op : 18-12-2016


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht