image

8e editie Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe kent primeur.

Zondag 27 augustus: (toer)fietsen, wandelen én Meerwielen tocht
De Stichting Goede Doelen Valthe nog steeds beretrots op de vorig jaar verkregen status van NTFU Klassieker én de NTFU 3 Sterren, voor 2017 hebben ze alweer een nieuwe uitdaging opgepakt!

Zondag 27 augustus staat de 8e editie van de Goede Doelen Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe op de agenda. Voor (toer)fietsers en wandelaars al enige jaren een absolute must om bij aanwezig te zijn. Naast het fietsen over diverse afstanden (60, 90 en 150 km) en de prachtige wandelingen door de bossen nabij Valthe, staat er dit jaar ook een zogenaamde Meerwielentocht op het programma. Een eigen route voor gehandicapte sporters over 30 km, waarbij zij niet worden gehinderd door voorbij flitsende snelle fietsers. Zoals altijd zal ook dit jaar de verzorging onderweg weer uitstekend zijn en krijgen de deelnemers bij de start gratis koffie met koek!

Het Grote Griezelige Doel is voor de organisatie ook dit jaar weer om zoveel mogelijk geld op te halen voor de uitverkozen 3 regionale Goede Doelen. Voor 2017 zijn de Goede Doelen KWF afdeling Borger-Odoorn, Stichting Joy en Speeltuinvereniging Jong Leven te Valthe. Daarnaast ontvangen Stichting Nanoek en Stichting Vitaal Paasbergen als soort van wildcard elk een cheque van 500 euro.

Door middel van de vorige 7 edities van de Monstertoertocht heeft de Stichting Goede Doelen Valthe samen met de deelnemende fietsers en wandelaars al voor een totaalbedrag van maar liefst € 56.730,- schenkingen kunnen doen aan een groot aantal regionale Goede Doelen, iets waar men vanzelfsprekend erg trots op is.

Voorinschrijving nog mogelijk t/m donderdag 24 augustus a.s. Onder de voorinschrijvers worden 3 dinerbonnen voor 2 personen verloot. De dinerbonnen zijn beschikbaar gesteld door restaurant "De Gaffel" in Valthe. (zie pagina inschrijven)image

Bericht geplaatst op : 14-08-2017


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht