image

Valthe Groningen Valthe reikt tweede cheque 2017 uit.

Zondag 27 augustus in het teken van (toer)fietsen en wandelen voor het Goede Doel
Voor de 8e keer staat zondag 27 augustus de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe op het programma. Een prachtige, goed georganiseerde toertocht die in 2016 door de NTFU niet voor niets met 3 Sterren en ook nog eens met het predicaat  Klassieker is beloond. Een tocht die de echte (toer)fietsers zo tegen het einde van de zomervakantie gewoonweg niet meer mogen missen!

Naast de diverse fietsafstanden (met als monsterafstand de 150 km), kan men ook over diverse afstanden wandelen in de bossen rondom Valthe en staat er dit jaar voor het eerst een heuse Meerwielentocht op het programma ; een eigen tocht over 30 km voor gehandicapte sporters, waarbij ze niet gehinderd worden door snelle, voorbijflitsende fietsers.

Ook in 2017 is voor organisator Stichting Goede Doelen Valthe weer “het grote griezelige doel” om zoveel mogelijk geld op te halen voor de gekozen (regionale) Goede Doelen. Voor 2017 zijn dit KWF Afdeling Borger-Odoorn (het vaste Goede Doel), Stichting Joy uit Emmen en Speeltuinvereniging Jong Leven Valthe. Daarnaast reikt de organisatie altijd als een soort van Wildcards twee cheques van 500 euro uit. Zo ontving zaterdag 20 mei de Team Nanoek (heeft als doel bekendheid te geven aan en onderzoek te doen naar stofwisselingsziekten) al een cheque van 500 euro ontvangen en zo werd zaterdag 19 augustus de tweede cheque uitgereikt
.
Stichting Vitaal Paasbergen ontving uit handen van de inmiddels vaste uitreiker wethouder Frits Albert de cheque van 500 euro.  Paul Blaak van Stichting Vitaal Paasbergen: ”Wij zijn enorm blij met dit bedrag. Wij hebben als stichting als doel het ontwikkelen en ondersteunen van projecten en activiteiten die de woonwijkcentrumfunctie van het woonzorgcentrum De Paasbergen in Odoorn bevorderen. Met meer geld kunnen we dus ook meer doen. Zo komen wij nog wat geld tekort voor de aanschaf van een zeer gewilde Beleef TV en daar kan dit bedrag mooi bij. Onze dank is dan ook groot”.

Wilt u zondag 27 augustus lekker sportief bezig zijn op de flanken van de Hondsrug? Kom dan fietsen of wandelen en neem deel aan Valthe Groningen Valthe. U steunt er ook nog eens de drie Goede Doelen mee! Daarnaast is de verzorging onderweg uitstekend en krijgt u bij de start gratis koffie met koek.
De voorinschrijving is geopend! U ontvangt dan 3 euro korting en maak je bovendien kans op 1 van de 3 dinerbonnen voor 2 personen bij het exclusieve restaurant "De Gaffel" in Valthe.

Foto:
Stichting Vitaal Paasbergen ontvangt uit handen van Wethouder Frits Alberts een cheque van 500 euro.image

Bericht geplaatst op : 19-08-2017


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht