image

Goede Doelen Valthe reikt wildcard uit aan Stichting Joy

Zoals elk jaar staat de organisatie van Stichting Goede Doelen Valthe ook nu weer voor het Grote Griezelige Doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen. De ingelegde inschrijfgelden worden dit jaar verdeeld onder Stichting Jarige Job, Beat Duchenne en, zoals ieder jaar, KWF Kankerbestrijding afdeling Borger-Odoorn. 

Daarnaast reiken we ieder jaar een aantal “Wildcards” uit. Eind mei ontving Popkoor Ankoor uit Buinen al een cheque en zaterdag 18 augustus reikte onze ambassadeur (Frits Alberts, oud-wethouder Borger Odoorn) nog eens een cheque van € 500,- uit aan Stichting Joy. Stichting Joy uit Emmen biedt jongeren die tussen wal en schip vallen een leuk uitje of ontspannen vakantie aan.

Het is inmiddels traditie dat Frits Alberts de cheques uitreikt, maar het is inmiddels óók meer dan een traditie dat er voorafgaand aan de uitreiking even sportief een rondje met het Goede Doel wordt gefietst. En zo ook deze zaterdag! Na het fietsen werd de cheque overhandigd en nog even op het terras van Bakker Kuipers genoten van koffie met de lekkerste appelgebak van Drenthe.

Komt u zondag 26 augustus ook (weer) wandelen of fietsen vanuit het mooie Valthe en zo op een ontspannen en sportieve manier een bijdrage leveren aan het Goede Doel? De organisatie staat met ondersteuning van tientallen vrijwilligers gereed om er voor u een mooie dag van te maken! Zie hier voor meer informatie.

Onderstaande foto van links naar rechts: Frits Albers, Nicolien Rozema (Stichting Joy), Jan van der Velde


image

Bericht geplaatst op : 22-08-2018


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht