image

Valthe-Groningen-Valthe heeft hoogst mogelijke NTFU-beoordeling ontvangen; het keurmerk

Met als prachtig compliment “Een uitstekend georganiseerde toertocht. Mooie afwisselende route over vooral rustige landwegen en  bijna alle heuvels in Drenthe. Uitstekende verzorging onderweg op verzorgingsplaatsen in Gieten en Rolde” sloot de controleur van de NTFU zijn beoordeling over Valthe Groningen Valthe af. Groter compliment kon de controleur ons niet geven! Hij had dan ook de volledige 150 km-route gefietst en van de omgeving, de kuitenbijters én de uitstekende verzorging onderweg kunnen genieten.

Wij zijn als organisatie dan ook beretrots dat wij het keurmerk Extra Goed Geregeld hebben ontvangen.
Om dit (hoogste) keurmerk te ontvangen dient een toertocht te voldoen aan diverse criteria, zoals o.a. het zeer consequent uitzetten (pijlen) van de routes, het hebben van EHBO-posten, toiletten en reparatie onderweg, een bewaakte fietsenstalling en de nodige verzorgingsplaatsen alwaar de rijders van de nodige versnaperingen zoals repen, bananen of sportdrank worden voorzien.

Gezien zijn enthousiasme in de rapportage en zijn al eerder genoemde grote compliment was de controleur meer dan tevreden over de organisatie van Valthe Groningen Valthe. Extra Goed Geregeld! 
 
Wij als trotse organisatie Stichting Goede Doelen Valthe bedanken de deelnemers voor hun deelname en bedanken wij onze tientallen vrijwilligers voor hun inzet. Want zonder al onze vrijwilligers is het niet mogelijk om onze Goede Doelen-tocht te organiseren en was het voor ons al helemaal niet mogelijk geweest om het keurmerk Extra Goed Geregeld te behalen!


image

Bericht geplaatst op : 04-09-2018


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht