image

Stichting Goede Doelen Valthe ontvangt nu zelf eens een keer een cheque! 926 euro bijdrage ontvangen uit Rabobank Clubkas Campagne

Normaal gesproken deelt Stichting Goede Doelen Valthe zelf cheques uit. Geldbedragen die door de deelnemers aan de toertocht Valthe Groningen Valthe bijeen worden gefietst en gewandeld. In het kader van de Rabobank Clubkas Campagne waren de rollen nu eens een keertje omgedraaid en was het ditmaal de Stichting Goede Doelen Valthe die zelf eens een cheque in ontvangst mocht nemen!

Rabobank Het Drentse Land draagt het rijke verenigingsleven een warm hart toe. Jaarlijks stelt deze coöperatieve bank dan ook een deel van de winst beschikbaar als ondersteuning van de lokale samenleving. Zo werd er voor het jaar 2018 maar liefst € 200.000,- in de Rabobank Clubkas Campagne gestort. Door middel van stemmen bepaalden van juni tot en met september de leden van Rabobank Het Drentse Land de hoogte van de donatie voor de deelnemende verenigingen/stichtingen.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden op maandagavond 1 oktober in een bomvolle “De Tamboer” te Hoogeveen de diverse cheques uitgereikt, waarbij als onderdeel van het programma snowboardster Nicolien Sauerbreij (Olympisch Kampioen 2010) door middel van een zeer aansprekende presentatie de aanwezigen een inkijkje gaf in haar indrukwekkende carrière. Aan het eind van de avond mochten de verenigingen en stichtingen de grote enveloppe openmaken, die ze al bij binnenkomst hadden ontvangen, om te kijken wat hun donatie zou zijn.

Bestuurslid Alle van Veen van Stichting Goede Doelen Valthe: “Het was dat ik erg stevig zat in die mooie theaterstoelen van “De Tamboer”, want anders was ik er van verbazing zeker van af gevallen! Er deden namelijk maar liefst 345 verenigingen of stichtingen mee en om ons heen in de zaal had eenieder een bedrag van zo’n 400 à 500 euro. Maar op onze cheque stond het prachtige bedrag van 926,91 euro! Dit hadden wij met zoveel deelname niet echt verwacht, alhoewel wij wel de nodige tijd en energie in deze actie hebben gestoken. Zo hebben wij veel reuring gemaakt op internet en op die manier mensen opgeroepen om hun stem aan ons te geven en zo hebben wij in Valthe zelf ook huis aan huis een flyer verspreid. Wij zijn erg blij met dit mooie bedrag en kunnen dit goed gebruiken om volgend jaar een passende invulling te geven aan ons jubileum. In 2019 is het namelijk op zondag 25 augustus de 10e keer Valthe Groningen Valthe en wij willen om dat te vieren de deelnemers erg graag een prachtige herinnering cadeau doen. En dat kan met deze donatie meer dan prima”, aldus Alle van Veen.

Het bestuur van Stichting Goede Doelen Valthe dankt de Rabobank Het Drentse Land voor de donatie en dankt daarnaast de mensen die gestemd hebben voor hun vertrouwen.

Foto hieronder: Bestuurslid Alle van Veen toont trots de ontvangen cheque

image

Bericht geplaatst op : 07-10-2018


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht