image

Meerdere startplaatsen 2012

Nu ook mogelijk om te starten in Groningen en Rolde. In Groningen op Camping Stadspark, Campinglaan 6 en Rolde bij Stationskoffiehuis, Stationsstraat 14.

 

Camping Stadspark: www.campingstadspark.nl  

Deze startlocatie geeft de mogelijkheid om onze toertocht  te combineren met een (korte ) vakantie.

De camping is onderdeel van een 85 jaar oud, negentig hectare groot, Engels park aan de rand van de stad Groningen. De afstand naar het centrum van Groningen is drie kilometer. Het Stadspark biedt de mogelijkheid tot een fijne wandeling, of een bezoek aan de prachtige kinderboerderij met speeltuin.

 
Camping Stadspark is zeven hectare groot en biedt ruime plaatsen voor ieder kampeermiddel. Elke doelgroep heeft zijn eigen terrein, dit houdt in dat iedereen van jong tot oud welkom is. De camping heeft dertig seizoenplaatsen voor toercaravans.


De stad Groningen is een zeer druk bezochte stad vanwege haar moderne architectuur, de leuke winkelstraatjes, haar terrassen en de verscheidenheid van het publiek: 190.000 inwoners, en waar 50.000 studenten studeren. Met recht een stad om trots op te zijn!
  Op warme zomerdagen kunt in de dichtbij gelegen meren Hoornseplas en Paterswoldsemeer (op 3km afstand) een heerlijk verfrissende afkoeling krijgen.   Het Stationskoffiehuis: www.stationskoffiehuis.nl     Al vele decennia een begrip in de regio, maar ook daarbuiten. Voor verjaardagen, partijen, vergaderingen, cursusruimte, koffietafels en nog veel meer. Al vele jaren staan ze klaar om u te bedienen.     Het Stationskoffiehuis, al sinds 1908 eigendom van één familie en trouw aan Amstel. De eerste eigenaar van het Stationskoffiehuis was Dhr. Darwinkel. Deze heeft het later overgedragen aan zijn dochter Mw. L. Hidding-Darwinkel en haar man J. Hidding. In 1988 hebben zij het overgedragen aan de huidige eigenaar hun dochter Mw. L. Poutsma-Hidding en haar man I. Poutsma.     Hierdoor is de eigenaar drie keer van naam verwisseld maar nooit van familie.                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bericht geplaatst op : 13-07-2012


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht