image

26-8-2012: Monstertoertocht !!

Slecht weer en toch een mooie dag. Terwijl de regen met grote hoeveelheden naar beneden kwam, gingen afgelopen zondagmorgen vroeg 253 toerfietsers  (ECHTE KANJERS) van start om de VGV te rijden. Gelukkig knapte het weer rond koffietijd op en is er nog echt genoten van het sporten in het Drents / Groningse landschap, en van de rustpunten met o.a. koffie met appeltaart. Ploegjes, maar ook individuele rijders hebben er gewoon een hele mooie en sportieve dag van gemaakt. Door toedoen van de sponsoren kunnen de goede doelen van dit jaar uitkijken naar een mooie financiële bijdrage. Over de uitreiking van deze donaties later meer.

 

Inmiddels is de trekking gedaan voor de prijzen die beschikbaar zijn gesteld door restaurant de Gaffel uit Valthe en door onze hoofdsponsor Vaillant.  G. Ten Berge, R. E. Luiken en A.A. Kremer hebben ieder een dinerbon gewonnen en kunnen een mooie avond in 1 van de mooiste en fijnste restaurants van Drenthe tegemoet zien. J. van Straten, J. Boxem, M. Hietkamp, F.H. Meulman, F. Onnen en J.B.F. Moorman hebben een prachtig wielershirt en wielerbroek van Vaillant gewonnen. In ditzelfde tenue heeft de prominentenploeg “Biny Vos” (sponsoredbyVaillant) de VGV gereden. Binnenkort nemen we contact op met de winnaars. 

 

In Rolde is iedere deelnemer op de gevoelige plaat gezet. Deze week nog zullen de foto’s van dit jaar op de website staan.  Deze foto’s kunnen via een speciale link gedownload worden.

 

We gaan er helemaal van uit dat we volgend jaar weer gaan groeien in het aantal deelnemers. Laat die zon maar komen in 2013!!! Allemaal graag tot volgend jaar.

 

 Frank Hermans, Voorzitter Stichting Goede Doelen ValtheBericht geplaatst op : 28-08-2012


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht