image

Goede Doelen 2013

De Goede Doelen voor dit jaar zijn KWF Kankerbestrijding, Wensstichting Zalavolbate, Promens Care en  Ride4Kids.

KWF kankerbestrijding

Financiert kankeronderzoek, geeft voorlichting en ondersteunt patiënten. Om dit mogelijk te maken werven ze fondsen. Ze doen dat niet alleen, maar samen met u. Met KWF Kankerbestrijding investeer je in leven.Iedereen wordt vroeg of laat met kanker geconfronteerd: één op de drie Nederlanders krijgt kanker. Het KWF kan niet accepteren dat er zoveel mensen aan kanker lijden en er al te vaak aan overlijden. Sinds haar oprichting in 1949 doet KWF Kankerbestrijding al het mogelijke om kanker terug te dringen en onder controle te brengen. Het doel is: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

http://www.kwfkankerbestrijding.nl

Wensstichting Zalavolbate 

De doelstelling van Wensstichting Zalavolbate is het leveren van een positieve bijdrage aan kinderen uit de provincie Drenthe die, om wat voor reden dan ook, een steuntje in de rug verdienen. Dit doen ze door middel van het vervullen van wensen voor kinderen bij voorkeur in de leeftijd van 3 tot en met 18 jaar.
Wensen kunnen worden ingediend door het kind zelf of door de omgeving van het kind.

De Wensstichting bestaat inmiddels 11 jaar en in die periode hebben we dankzij de steun van vrijwilligers en donaties al veel wensen kunnen vervullen.
www.wensstichtingemmen.nl

Promens Care

Een probleem in uw dagelijks leven kan zich op veel gebieden voordoen. Promens Care biedt u op veel gebieden ondersteuning.
U wilt bijvoorbeeld graag dat uw dagelijks leven soepeler verloopt en u wil uw zelfstandigheid vergroten? Promens Care kan u thuis helpen om belemmeringen weg te nemen. Heeft uw kind of heeft u zelf een verstandelijke of psychiatrische beperking? Promens Care kan u ondersteunen bij de opvoeding. Wanneer het niet duidelijk is of uw kindje een ontwikkelingsachterstand heeft, kan Promens Care dat onderzoeken

www.promens-care.nl


Ride4Kids

Doelstelling:

Ondersteunen van het wetenschappelijk onderzoek naar energiestofwisselingsziekten met      als uiteindelijk doel de ontwikkeling van een medicijn.

Onderzoek, behandeling en ondersteuning die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren van kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Het geven van voorlichting over energiestofwisselingsziekten, met als doel mensen bewust te maken van het bestaan en de ernst van deze ziekte.


Het doel wordt verwezenlijkt door het organiseren van evenementen en activiteiten, waarmee het geld wordt binnengehaald. Een bekend evenement wat met name de fietsliefhebbers aanspreekt is de Pyreneeen Challenges. Een jaarlijks terugkerende driedaagse zware wielertocht  met een uniek karakter. Een klimarrangement van in totaal ruim 5900 hoogtemeters, waarin je onder andere de Col du Tourmalet, Col de Spandelles, Luz Ardiden, Col du Soulor en de Col d'Aubisque moet bedwingen. Zelfs voor profwielrenners zijn deze bergen al meer dan honderd jaar een uitdaging. Zorgvuldig omgaan met je energie is noodzakelijk!
zie ook http://www.pyreneeenchallenge.nl

www.ride4kids.nl


 image

Bericht geplaatst op : 15-04-2013


Nieuwsoverzicht

Onze sponsoren


Laatste nieuws

Naar het nieuwsoverzicht